صنایع غذایی
بررسی ساختار رئولوژیکی و بافتی ژل‌های کامپوزیتی حاوی اولئوزوم و پروتئین دانه کنجد

فاطمه شیخ؛ مریم حسنی؛ حسین کیانی؛ محمد جواد اسدالله زاده؛ جواد سیفی

دوره 21، شماره 2 ، دی 1401، ، صفحه 151-168

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.356674.1318

چکیده
   در پژوهش حاضر، ژل کامپوزیتی بر پایۀ ژلاتین و پروتئین دانۀ کنجد حاوی مقدار ثابتی اولئوزوم تهیه شد. بر این اساس نسبت­های متفاوت پروتئین کنجد به ژلاتین (30:70، 50:50، 70:30 درصد وزنی / وزنی) و مقدار ثابت 20 درصد وزنی اولئوزوم برای تهیۀ ژل کامپوزیتی استفاده گردید. ویژگی­های فیزیکو شیمیایی دانۀ کنجد و اولئوزوم مستخرج از آن تعیین و بازده استخراج ...  بیشتر